Обща покана за подаване на предложения 2012

сряда 21 декември 2011 - 08:54:18 изпрати на приятел изглед за печат

Европейската комисия публикува Общата покана за подаване на предложения по Програма "Учене през целия живот" за 2012 година.

Поканата е достъпна на адрес: http://ec.europa.eu/education/llp/doc848_en.htm

Кандидатстването на национално ниво ще стартира с публикуването на страницата на Центъра за развитие на човешките ресурси на Националните покани за различните дейности.

КРАЙНИ СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Публикувано от: Теодора Гюрова и Лъчезар Африканов


Резултати от селекция

петък 07 октомври 2011 - 13:31:05 изпрати на приятел изглед за печат

Секторна програма "Грюндвиг"

Резултати от селекция - Визити и обмен по секторна програма "Грюндвиг", Покана за кандидатстване към 01.09.2011г.


Честит Европейски Ден на Езиците!

понеделник 26 септември 2011 - 08:43:09 изпрати на приятел изглед за печат

2001 година беше обявена от Съвета на Европа за Европейска година на езиците. От тогава, всяка година, на 26 септември се празнува Европейският ден на езиците в 45 страни-членки на СЕ.

Целта на Европейският ден на езиците е да отпразнува езиковото разнообразие на Европа и да подкрепи владеенето на повече чужди езици. Навсякъде в Европа се организират мероприятия, които имат за цел да мотивират хората да учат нов език или да достигнат до по-добро ниво на вече познат език.

Изучаването на езици помага не само в общуването между хората, но също така и в преодоляването на интелектулните бариери.
Във все повече глобализираното общество владеенето на чужди езици дава по-големи шансове – шанс за работа, шанс за следване, шанс за по-добър живот, както в нашата страна, така и в други части на света.


ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ

понеделник 19 септември 2011 - 15:19:50 изпрати на приятел изглед за печат

 

Заповядайте от 11.00ч. на 2 октомври /неделя/, пред Народния театър „Иван Вазов", за да научите любимите си думи на някой чужд език, да решавате многоезични кръстословици, да се състезавате по четене на поговорки и цитати на чужди езици, да се запознаете с представители на 16 европейски културни институции - елате да се забавлявате и да печелите награди.

[ Прочети още ... ]

Тематичен мониторинг и среща - секторна програма "Грюндвиг", 19-20.09.2011

петък 09 септември 2011 - 16:54:29 изпрати на приятел изглед за печат

Центърът за развитие на човешки ресурси организира на 19 и 20 септември 2011г. в град Велико Търново Тематичен мониторинг на тема „Превенция от социалното изключване" и среща - по секторна програма „Грюндвиг". Целта на събитието е да даде възможност на всички заинтересовани страни, финансирани по секторна програма "Грюндвиг", да обменят опит по темата, фокусирана върху превенция от социално изключване. В рамките на Тематичния мониторинг ще бъде представен и споделен добър опит от бенефициенти по секторната програма. Желаещите за участие в Тематичния мониторинг и срещата по секторна програма „Грюндвиг" следва да се регистрират на следния електронен адрес monitoring@hrdc.bg до 09.09.2011г.

ЦРЧР ще поема нощувките и пътните разходи на участниците извън гр. Велико Търново.

Регистрационна форма - тук.

Програма - тук.

Поради запълване на местата регистрацията е ПРЕКРАТЕНА !


Документация за обществена поръчка

вторник 16 август 2011 - 17:04:23 изпрати на приятел изглед за печат

Документи за участие в процедура за възлагане на обществена поръчка за сключване на рамково споразумение с предмет "Организиране и провеждане на събития на територията на Република България", можете да изтеглите от тук.


АрхивОтиди на страница       >>